Az aranyér tünetei és kezelése

Mi az az aranyér?

2008/08/15. - írta: infogéza

Aranyér

 

Ez a betegség a végbél visszértágulata.

Gyakran azért alakul ki, mert a széklet összegyűlik, és összenyomja a visszereket. Amikor megjelennek a csomók, a mikrocirkuláció károsodik, ettől súlyosbodik a székrekedés, az ördögi kör bezárult.

A második ok, amikor az ember a munkája következtében sokat ül, akkor is vérpangás alakul ki.

Két fajta aranyér létezik:

  1. belső, amikor a csomók nem látszanak. A betegnek állandó vérzése van, ami pedig vérszegénységhez vezet. Belső aranyér esetén Biocink, Chitosan, Gyermekkalcium szedése javasolt.
  2. A külső aranyér esetén a csomók kívülről láthatóak, fájdalmasak. Külső aranyér esetén Antilipid tea, Dupla cellulózzal, és Antilipid teából készített ülőfürdő.

 

Ezt olvastam valahol és kipróbáltam, ezért ajánlom:

Készítsünk Tiens-kenőcsöt: 50ml babakrém (vagy más natur patikai kenőcs), 3 kapszula Cordyceps, 3 kapszula Chitosan, összekeverni. Külső aranyérnél odahelyezzük a kenőcsöt egy gézdarabon, belsőnél székelés után tampon a végbélbe.

Egyes eseteknél ajánlott Fokhagymaolaj kapszula és a Digest szedése is.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aranyer.blog.hu/api/trackback/id/tr64617337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása